Stress Detox Forløb

Stress Detox Forløb

Stress Detox

Ø-Retreat & Onlineforløb

Vil du gerne have din energi og dit overskud tilbage?
Og blive den nærværende mor du drømmer om?

Et kursus (women only) for dig, der vil af med stress for good/altid. Lær at navigere i stress og hverdag, så du er mere grounded, kommer i balance, og har mere ro & overblik i dit liv. Selve retreatet er kickstarteren til et 12 ugers onlineforløb.

Forløbet er for dig, der 

♥ har været sygemeldt med stress eller lignende (kronisk træthedssyndrom, binyretræthed etc.) en eller flere gange.

♥ har børn i alderen 0-10 år

♥ har brug for at bryde dit eget mønster

♥ ønsker at genskabe nærværet med dine børn

♥ føler du har mistet en del af dig selv under din sygdom

♥ er bange for at blive syg igen

♥ føler du balancerer på kanten

♥ stadig har senfølger af din sygdom (fx hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær, manglende sexlyst, voldsom træthed, manglende initiativ etc.)

♥ har brug for at handle for at komme videre

Bemærk venligst: Vi gør opmærksom på, at dette retreat ikke er for dig, der lige er blevet sygemeldt med stress. Er du i tvivl, så book gerne en afklarende samtale via kontaktformularen eller ring på 21448495 ♥

Det er en invitation til dig, der har brug for at starte på en transformerende rejse, hvor du retter opmærksomheden indad - En kærlig indre rejse, hvor du får kontakten med dig selv tilbage igen.

Så savner du en hverdag, hvor du gerne vil?

♥ Have masser af energi  & overskud.

♥ Være en mere nærværende mor (der kan være tilstede i nuet). 

♥ Have mere overblik.

♥ Lære at prioritere dig selv uden dårlig samvittighed: Glad mor ≡ glade børn/glad familie. 

♥ Slippe dårlig samvittighed. 

♥ Slippe frygten for aldrig at blive den (og at kunne det) samme igen.

♥ Kunne give slip på dine egen og andres forventninger til dig selv.

♥ Slippe negative tanker og tankemønstre. 

På retreatet og onlineforløbet får du masser af gode værktøjer, så du kan arbejde på at få livet/glæden tilbage igen.  

Bemærk dog, at dette retreat ikke er for dig der gerne vil have et quick fix, det er for dig, der er klar til at investere lidt tid til at arbejde med dig selv hver dag, med det resultat at få det bedre et skridt ad gangen. Rom blev ikke bygget på en dag, og det gjorde din stressede krop heller ikke…

Du kommer til at arbejde med undervisere som selv har været hele møllen igennem ad flere omgange, og som ved hvor svært det kan være at være dig i din situation og gøre det der er godt for dig selv. Her finder du hjælp og forståelse for din situation, med både professionel viden og personlig erfaring.

Personligt har jeg selv (Diana) været sygemeldt med stress (i forskellige afskygninger) i flere perioder af mit liv. Det har gjort at jeg har været nødt til at lære igen og igen, at balance er alfa omega. Og selvom at jeg har knækket koden til et mere stressfrit liv, skal jeg stadig altid være opmærksom på, hvordan jeg balancerer i mit liv, (hvis du forestiller dig en gammeldags vægt der hele tiden skal stå lige), det er ikke altid lige nemt, og jeg har flere gange overhørt (læs ignoreret) min krops signaler pga. presset fra verden, sammenholdt med det man har med i bagagen (fra barnsben) om hvordan man fx skal arbejde, og hvor mange timer man skal arbejde, hvordan man skal være mor mm, er så enormt, at man nogle gange falder med et brag, og ofte flere gange, før man lærer det helt.

Jeg har brugt lang tid på at finde min vej igennem stress junglen, det har givet mig masser af erfaring, samt mange værktøjer og hjælpemidler, som du derfor kan nyde godt af. 

Sidder du lige nu med en lille sommerfugl i maven? Og tænker, at det her formentlig er noget for dig? Så kan du fluks tilmelde dig nedenfor under "Din investering & Tilmelding".

Dit udbytte: Trin for trin vil du blive guided igennem flere fokus punkter, så du

♥ får masser af nemme & praktiske redskaber lige til at bruge derhjemme.

♥ lærer at lave benhårde prioriteringer, inden din krop & hjerne siger fra.

♥ ved hvad du gør, når du alligevel kommer i en presset situation eller en hverdag hvor alt ramler sammen. 

♥ kan øge chancerne for at få en meget bedre søvn (søvnen er klart din bedste ven, og du ved det godt). 

♥ ved hvad det betyder for dig, at kunne skifte dit mindset fra positiv til negativ – Og det betyder absolut ikke, at du aldrig må være sur eller at du hele tiden skal være lalleglad. 🙂

♥ lærer hvordan den rette kost, de rette urter og kosttilskud kan spille en stor rolle i din hverdag, så du kan bruge din mad som medicin.  

♥ ved hvordan motion & bevægelse let kan indarbejdes i en travl hverdag.

♥ ved hvordan du monotasker istedet for multitasker, og hvorfor det er så vigtigt. 

♥ lærer hvordan hormonforstyrrende stoffer påvirker dig, og hvordan du kan undgå dem. 

♥ lærer at slippe kontrollen og frygten for ikke at være en god nok mor. 

♥ lærer at være mere tilstede i nuet, så du bliver mere nærværende.

Alle disse redskaber vil hjælpe dig til at blive en mor, med et liv der ikke er en lang to do liste, men med et mere nærværende liv – et liv der leves i bevægelse med det der er, fremfor et liv med konstante opgaver der skal ordnes. Det bliver ikke nemt, men jeg lover dig, med øvelse kan det lade sig gøre.  

Og hvor skal vi så være, og hvad skal vi egentlig, sådan helt lav praktisk?

Ærø - De perfekte omgivelser

Den særlige Ø-natur

På Ærø er havet og naturen det der afgør hverdagen. Øen er som mange øer, præget af de barske vilkår der tidligere herskede. Det betyder at grounding, stabilitet og nærvær gennemstrømmer dig så snart du står af færgen. Den risici man tidligere har levet med her, gør stemningen til noget helt særligt. Noget du afgjort vil kunne mærke. 

Stilhed & Ro

Ro, havudsigt, lækker og nærende mad og godt selskab. Du tager fra øen fyldt op med kærlighed og redskaber til at skabe en givende hverdag for dig selv og dine børn/familie. Det er små hold, hvor der max er 10 deltagere ad gangen, men som alle er kvinder, der er i samme båd som dig.

3 skønne dage

Retreatet afholdes i mit hjem på Langeagre, på landet. På den ”nederste” del af øen, midt i mellem Ærøskøbing og Marstal. På en skøn lille bakketop, hvor der er en fantastik udsigt over vandet til blandt andet Marstal og Langeland. Her er stille, ingen larm og forstyrrelser – kun naturens stilhed & fuglenes smukke kvidren/sange, men vær opmærksom på, at det hører med til den landlige idyl, at den naturlige stilhed kan blive afbrudt af landbrugsmaskiner. 

Retreatets indhold

Retreatet er overordnet inddelt i temaer, alt efter hvad vi skal arbejde med: Madværksted, Urteværksted og et Krops&Naturværksted. Vi arbejder i temaer, for at det bliver nemmere for dig, når du er hjemme igen, for så har du allerede prøvet at arbejde med nogle af opskrifterne, og prøvet en masse forskellige afspændingsteknikker, og du vil derfor have meget lettere ved at overskue at gøre noget af det, når du lander derhjemme.

Der vil overordnet set være fokus på nærvær, fordybelse, og at få energien tilbage. 

Bemærk at alle værksteder og program er med forbehold for ændringer.

Madværkstedet

Du skal selv lave mad sammen med de andre deltagere. Det skal du fordi nogle af de redskaber vi vil give dig med hjem, drejer sig om, hvordan du aktivt kan bruge din kost til at skabe overskud i hverdagen. Med enkle værktøjer kan du gøre en stor forskel for dig selv, hvis du ved hvordan, kan du støtte din krops restitution efter en (eller flere) sygemelding med stress. Vi viser dig hvordan – så du kan indtage dit eget køkken med selvsikkerhed.  Vi arbejder tæt sammen med Urteværkstedet.

Vi arbejder praktisk med maden 3 timer hver dag. Så kan du se, hvor let det er at gå til opskrifterne og få det arbejdet helt ind under huden. Der vil (primært) være fokus på den plantebaserede del af maden.

Stress og kost og er to væsentlige ting der hører sammen, for med den rigtige kost, får din krop mere overskud. Og overskuddet vil være med til at give dig overblik til at tage fat på andre problemstillinger – som fx at sige fra i tide. Stress skyldes ofte en cocktail af mange ting, og kosten kan derfor som udgangspunkt ikke løse alle problematikker omkring din stress, men det kan hjælpe dig til at få det bedre mentalt og fysisk, så du får mere ro i både krop & hoved – vi har lidt glemt at bruge mad som medicin.

Al mad er glutenfri, mælkefri, sukkerfri og primært plantebaseret.

Urteværkstedet

Ligesom at maden er din medicin, er urterne det helt naturligt også. De er som skabt til at hele din krop & din sjæl, og kan hjælpe os med at få balancen i kroppen tilbage. Det gør de blandt andet ved at påvirke vores hormonelle ubalancer, så der kommer mere ro & ligevægt i din krop igen. 
Det kræver bare, at du ved hvordan du bruger planterne – Og det Iærer du i Urteværkstedet, hvor du bl.a. skal lære at lave plantemedicin på en let og overskuelig måde, så det passer lige til dig & din krop, og så det bliver super nemt for dig at bruge det derhjemme.
Om det bliver tørrede eller friske urter (eller en blanding af begge) du skal arbejde med, afhænger helt af årstiden, og det naturlige udvalg der er.

Krops&Naturværksted

Her har vi har fokus på ro & stilhed, så du kan geare ned og lade op – Vi skal arbejde med bla. energiøvelser, kropsscanninger, afspænding og afspændingsøvelser, meditationer, blid motion og blide bevægelser til hverdagen  mm, hvor vi også bruger massagebørster, massagebolde og sømmåtter (og bare rolig, det er helt frivilligt om du vil prøve :)). Og vi indrager desuden naturen til stillegang og grounding øvelser.

Masser af små øvelser du kan tage med hjem og bruge i hverdagen af 5-15 minutters varighed, så du efter et kort pusterum kan være opladet/frisk til familielivet igen.

darius-bashar-Zl65n4eUEPY-unsplash

Retreatets program

Bemærk at programmet er med forbehold for ændringer.

Dag 1 - Fredag:

 • Kl.: 11.30 – 12.30                          : Ankomst & Indtjekning
 • Kl.: 12.30 – 13.30                          : Frokost & Velkomst
 • Kl.: 13.30 – 14.30                          : Krops&Naturværksted
 • Kl.: 14.30 – 15.00                          : Pause
 • Kl.: 15.00 – 18.00                          : Madværksted
 • Kl.: 18.00 – 19.00                          : Aftensmad
 • Kl.: 19.00 – 19.30                          : Pause
 • Kl.: 19.30 – 20.30                          : Krops&Naturværksted 

Dag 2 - Lørdag:

 • Kl.: 08.00 – 09.00                          : Morgenmad
 • Kl.: 09.00 – 11.00                          : Urteværksted
 • Kl.: 11.00 – 11.30                          : Pause
 • Kl.: 11.30 – 12.00                          : Kropsværksted
 • Kl.: 12.00 – 12.30                          : Pause
 • Kl.: 12.30 – 13.30                          : Frokost          
 • Kl.: 13.30 – 14.30                          : Urteværksted
 • Kl.: 14.30 – 15.00                          : Pause
 • Kl.: 15.00 – 18.00                          : Madværksted
 • Kl.: 18.00 – 19.00                          : Aftensmad
 • Kl.: 19.00 – 19.30                          : Pause
 • Kl.: 19.30 – 20.30                          : Krops&Naturværksted

Dag 3 - Søndag:

 • Kl.: 08.00 – 09.00                          : Morgenmad
 • Kl.: 09.00 – 11.00                          : Afslutning & Gruppesamtale & Selvarbejde
 • Kl.: 11.00 – 11.30                          : Kropsværksted
 • Kl.: 11.30 – 12.00                          : Pause
 • Kl.: 12.00 – 13.00                          : Frokost & Farvel
 • Kl.: 13.00 – 14.00                          : Afrejse & På gensyn

Vi har sat god til af til ”tingene”, så vi kan “tulle” os igennem dagen uden stress og jag, men nyde både selskabet og ro. Og du kan altid gå til og fra undervisningen hvis du har behov for hvile eller ro. Vi er godt klar over, at der er en chance for at du hurtig blive træt, og ikke kan rumme mere, og det er der selvfølgelig plads til, så du frit kan gå til og fra værkstederne, når du har behov for dette. Der skal være plads til at du kan mærke dig selv og ånde ud. 

Når man arbejder med at komme igennem stress, og de mange eftervirkninger der kan følge med i kølvandet, er der mange ting og emner, at arbejde med og se på, så derfor er forløbet designet sådan, at selve retreatet primært handler om det praktiske i de kategorier, der er nævnt ovenfor. Der vil derfor ikke være lange store foredragslignende oplæg, men istedet gode dialoger henover bordet, om det, der fylder hos dig/jer lige her og nu. Det mere emnebaserede overblik arbejder vi med på selve online delen, som du lidt længere nede kan du få det overordnede overblik over. 

Dine (søde & skønne) undervisere


Katrine Ydegaard

Katrine er ekspert i urternes virkning på mennesket ud fra en holistisk vinkel. Med en baggrund som biolog og naturopath i biologisk medicin, og formår hun at koble den gamle vestlige herbalisme sammen med vores moderne videnskab. Resultatet bliver til enkle produkter der kan bruges direkte og helt lavpraktisk i den travle hverdag med småbørn, fuldtidsjob og hvad der ellers følger med i et moderne liv. Katrine har 10 års erfaring med naturlig behandling af hverdagsproblematikker hos de helt almindelige danskere. Du kan se meget mere om Katrine, og hendes arbejde på Solrose.dk.


Diana Jordt

Diana er specialist i, hvordan den rette ernæring & sunde livsstil kan hjælpe mennesker ud af livsstilssygdomme, som især stress & overvægt. Hun er et passioneret menneske, der arbejder ud fra et holistisk synspunkt, og hun har derfor specialiseret sig i at arbejde i feltet imellem den alternative og videnskabelige verden, da hun mener, at man ikke kan adskille krop, sind & sjæl – det hele hænger sammen – det hele menneske. Diana er uddannet pb’er i Ernæring & Sundhed med speciale i Ernæring & Fysisk aktivitet, og har 10 års erfaring indenfor hendes felt.

Onlineforløbets indhold

Onlineforløbet er designet sådan, at du får et nyt tema/modul hver 2. uge med tips og tricks til at hjælpe dig videre. Det er et 6 trins program/guide så du skridt for skridt kan komme videre med hjælp & sparring. Der vil i løbet af de 12 uger også være 3 live Q&A’s, hvor du kan få svar, på alle de spørgsmål du evt. skulle sidde med. Du får adgang til online materialet om mandagen.

Desuden vil der i onlineuniverset også ligge det materiale, som vi gennemgår på retreatet. Alt materialet er iøvrigt dit til evigt eje, så hvis du af en eller anden grund heller ikke skulle få fulgt op på materialet, så kan du altid se på det senere, også selvom at selve forløbet er slut.

Alle de 12 uger forløber sig sådan her, på uge basis:

 • Uge 1: Retreat
 • Uge 2: Modul 1
 • Uge 4: Modul 2 & 1. Q&A
 • Uge 6: Modul 3
 • Uge 8: Modul 4 & 2. Q&A
 • Uge 10: Modul 5
 • Uge 12: Modul 6 & 3. Q&A

Modul oversigt

Modul 1: Søvn

Guidede lydfiler der giver dig ro, så du kan sove.

Modul 2: Mindset, Frygt & Familieliv

Lær at styre dine tanker fra negativ til positiv, og hvordan du slipper kontrollen og frygten. Hvordan du bliver den mor, du gerne vil være.

Samme uge vil der være det 1 live Q&A.

Modul 3: Motion

Nem og overskuelig bevægelse i hverdagen som passer til dit nervesystem og dit liv.

Modul 4: Et kemifrit liv

Hvordan du nemt & overskueligt, kan fjerne en del af hverdagens kemi og uønskede stoffer – Og hvorfor det er vigtigt at bruge tid på. 

Samme uge vil der være det 2. live Q&A. 

Modul 5: Happy You

Fyld dig selv med kærlighed, harmoni & hverdagslykke.

Modul 6: Balance & Harmoni

Sådan fortsætter med du med din smukke indre rejse uden at brænde dit lys i begge ender ♥

Samme uge vil der være det 3. og sidste live Q&A.

Din investering & Tilmelding

Din investering afhænger af hvilken form for soveplads du vælger på retreatet.  

Som førnævnt bliver retreatet afholdt i min egen bolig, vær derfor opmærksom på at alle sovepladserne er i private rum/værelser. De to sovestuer ligger i forlængelse af hinanden, med en lille skilledør imellem. Teltpladserne ligger også på selve ejendommen. Sovepladserne købes efter først til mølle princippet. 

Hvis du hellere selv vil finde noget på her Ærø, eller måske kender du nogen, du hellere vil bo hos, så kan du booke til grundprisen. Og bemærk at prisen ikke er inkl. den daglige transport til og fra retreatstedet.

Der kan max være 10 deltagere på hvert hold.

Hvis du har kæledyrs-allergi, anbefales det at booke en teltplads eller vælge en grundpris og selv booke, da vi har 2 katte som både er inde og ude hele året rundt.

Booker du en teltplads skal du under note i bookingen, skrive om du selv tager telt med, eller om du vil låne et, der er klar og opstillet til weekenden – Det vil være et klassisk tomandstelt med en enkelt luftmadras.

Hvis du har allergener, er det vigtigt at du gør os opmærksom på dette under note i tilmeldingen. 

Betaling: Du kan vælge at lave en engangsbetaling eller ratebetaling, hvis det er mere overskueligt for dig. Betalingen deles så op i 3 rater, til et gebyr på 150 kr. Det præcise beløb kan du se, når du booker, alt efter hvilken soveplads du vælger 🙂

Dato for opstart:

 • Stress Detox 1.0:  Maj 2020.
 • Retreatet afholdes: Fredag d. 15.05. – søndag d. 17.05. 
 • Onlineforløbet starter “blødt” op: Mandag d. 18.05.

Booking:

Vær opmærksom på at tilmeldingen er bindende ♥ Hvis du alligevel ikke skulle kunne deltage på den valgte dato, så vil vi prøve at se, om det kan lade sig gøre at overføre dig til et af de andre hold.

Skriv gerne til diana@kostogtrivsel.dk, hvis du har spørgsmål 🙂  

Og hvad får du så for din investering i Stress Detox Forløbet:

√ 3 dages Ø-Retreat

Inkluderer lækker & nærende mad til 3 dage, bus til og fra færge, overnatning, materiale og undervisning.

√ 12 ugers Onlineforløb

12 uger, hvor du i dit medlemsrum får adgang til Stress Detox materialet trin for trin, over 6 uger, og som iøvrigt er dit til evigt eje. Og som du kan tilgå til enhver tid, når det passer ind i din hverdag.   

√ 3x Livemøder/Q&A's

3 gange i løbet af de 12 uger mødes vi i et live forum, så du kan få svar på de spørgsmål, og udfordringer du står med på det givne tidspunkt. De vil cirka være af en times varighed, og hvis tidspunkterne af en eller anden grund ikke skulle passe dig, så bliver de optaget og lagt op i medlemsforummet, så du kan se dem til enhver tid. 

√ Facebookgruppe

Her hænger vores lille gruppe ud. Det er her, hvor du kan dele din rejse med de andre deltagere, og du kan stille spørgsmål, som jeg samler op på, til det månedlige live Q&A. Kun forbeholdt for jer der er med på holdet, der er max 10 deltagere i facebookgruppen.

↓ ↓ ↓ ↓ Bemærk x-tra lækre GRATIS bonus'er, der følger med ↓ ↓ ↓ ↓

√ 1 lækker Goodiebag - Værdi ca. 800 kr!

Goodiebag’en er fyldt med masser af lækre sager lige til at bruge derhjemme, som alle er redskaber, der kan bruges i forbindelse med at mindske stress niveauet. Hvad den præcis indeholder er en overraskelse, men jeg lover dig, du bliver glad for indholdet ♥.  

√ Online kurset "Dit DIY Husapotek" - Værdi 750 kr!

En online guide, så du får et kørekort til planternes virkning – giver dig mulighed for at: 

 • du bevidst kan vælge krydderier til madlavningen
 • mindske forbruget af håndkøbsmedicin
 • slippe for at læse komplekse varedeklarationer på cremer til dine børn
 • du kan lave opskrifterne sammen med dine børn
 • du kan handle når, der er en forkølelse eller influenza under optræk, og måske stoppe forløbet eller som minimum lindre symptomerne
 • spare penge på tilfældige produkter med påstået virkning – du høster helt gratis i naturen
 • bliver fri for luft i maven
 • kan komme på toilettet med naturlige remedier frem for afføringsmidler

Alt materiale er dit for altid og ligger klar til dig, i et online forum. Der er blandt andet en guide til udvikling af din egen førstehjælpskasse, årskalender, overskuelige plantebeskrivelser, masser simple og hurtige opskrifter på eliksirer, tinkturer, creme & the og meget mere. Se evt. mere på solrose.dk.

Det praktiske til retreatet

Adresse: Langeagre 12, 5970 Ærøskøbing, Ærø

Kursuslokale:

Selve retreatet bliver afholdt i kursuslokalet i forlængelse af min private bolig.  

Huset:

I hovedhuset er der total stillezone (hvor nogle sovepladserne er) på alle tidspunkter af døgnet – Her er vi bare. Så vær derfor opmærksom på at telefonsamtaler mm foregår udenfor eller i kursuslokalet, hvis det passer ind i programmet. 

Færgen

Der skal kun bookes færge, hvis du vælger at tage din bil med herover på øen. Ikke hvis du er gående. Tager du bil med, kan du booke her, her kan du også se sejlplaner mm. Bemærk at færgebilletten ikke er med i prisen.  

Transport til og fra færge

Du skal ikke tænke på transport, når først du først er på færgen, for så snart du går af står der er en lille minibus, og venter på dig og dine medkursister. Den hopper du ind i, og så kører den dig hen til retreatstedet. Det samme når du skal af øen igen, så kører mini-bussen dig direkte fra mit hjem til færgen igen. 

Bad- & toiletfaciliteter

Der er to badeværelser med bad i hovedhuset til fri afbenyttelse. Medbring egne håndklæder, hvis du vil benytte dig af det.

Tøj 

Til Krops&Naturværkstedet er det en god ide at pakke noget behageligt og blødt tøj, som er rart at bevæge & strække sig i, og som kan holde dig varm under kropsscanninger og meditation.  

Pak også gerne et par gode vandresko, og tøj efter vejret, til de tidspunkter hvor vi skal være ude i naturen. 

Måtter til afspændingsøvelser, tæpper, forklæder til madværksted mm. skal du ikke tænke på – det låner du på stedet ♥

Telt

Hvis du har booket en teltplads, skal du give besked om du selv tager dit eget med, eller om du gerne vil låne et her på stedet. Hvis du låner et her på stedet, kan du forvente et klassisk tomandstelt med en enkelt luftmadras og et lagen.

Så snart du har betalt, får du en mail, med alle de informationer du har brug for i forhold til retreatet.


Hold nu fast - Jeg skal helt sikkert med!

↓ ↓ Book din plads nu ↓ ↓

Vi glæder os vildt meget til at møde dig ♥

Nyhedsbrev

Connect

 • Kost&Trivsel
 • v. Diana Jordt
 • Vestergade 70
 • 5970 Ærøskøbing, Ærø
 • Mobil: 21448495
 • Mail: diana@kostogtrivsel.dk

Copyright 2014-2018 - Diana Jordt