Slået op d.

Hvornår har du sidst kigget på en varedeklaration?

I dag står hele mit program på undervisning - Jeg underviser bla. voksne der gerne vil tabe sig. Og emnet idag er indkøb & varedeklarationer.  Ja det kan godt virke rimeligt kedeligt - tænker du måske? Men jeg oplever ofte at rigtig mange, har svært ved at finde ud af, hvad man skal kigge efter på varedeklarationen. Gør du? Ved du hvordan den er opbygget, og hvad du kan bruge den til? One wonders, hvorfor det ikke er obligatorisk viden man skal lære i folkeskolen..... Men anyway, derfor har jeg selvfølgelig lavet en udførligt guide til dem ift, hvad der er væsentlig at gå efter i supermarkedet. Så mine hold og jeg skal på den helt store ose tur i fakta. Og det er der mega meget læring i for dem - De kan få svar på alle de spørgsmål, de kommer i tanker om, som de selv står og bikser med, når de handler ind på egen hånd, fordi jeg er der til at hjælpe dem. Og selvom at jeg er lidt i tidsnød, jeg skal jo lige bruge en del af dagen på forberedelse før jeg skal på i 5 timer, så får du lige et et par hurtige fif med på vejen til at gøre det nemt for dig selv. Du kender dem sikkert allerede godt, for de er på rigtig mange varer idag. Når du handler, så vælg varer, der er klistret til med disse 2 mærker.
Image
Image
Med fuldkornslogoet er du sikker på at indholdet at fibre i varen lever op til anbefalingerne. Og med nøglehullet er du sikker på, at der i produktet er følgende:
Image
Er du i tvivl om sådan nogle ting som fx en varedeklaration eller andet i den stil, så kan du få svar på det i min medlemsklub i den tilhørende hemmelige fb gruppe - Her kan du stille spørgsmål omkring alt det der med sundhed :o) Skal du være med i The Healthy Foodie Club? Så tilmeld dig nu, det koster stadig kun 89,- pr. måned! eller billigere endnu, hvis du vælger et kvartalsabonnemet.
Håber du får tid til at nyde det dejlige vejr idag :o) De skønneste sen sommerhilsner xoxo Diana    PS: Varerne i min shop kan du være garanteret for at varedeklarationen er gennem tjekket, der kommer kun sunde lækkerier igennem nåleøjet, der lever op til mine anbefalinger ift. sund kost. Og det kræver ikke så lidt endda. Blandt andet kommer der intet ind med hvidt raffineret sukker eller mærkværdige e-numre for den sags skyld. Her kan du altid handle med god samvittighed, uden at skulle tænke over om det nu er godt for dig. Der er only goodies for body, mind & soul at finde der ;o) Skal du have noget med nu? Så bestil her                                
 
https://kostogtrivsel.dk/Hjem/webshop-2/index.ehtml/products/select-ballstick-massage-bold.html
https://kostogtrivsel.dk/Hjem/webshop-2/index.ehtml/products/n%C3%A4kd-strawberries-cream-nibbles.html