Slået op d.

[Fødselsdagstilbud] Mine yndlingsting fra shoppen

Det er min fødselsdag idag eller well ihvertfald 1½ time endnu og det kan du nyde godt af. Jeg bliver hele 34 år idag. Yes yes I know det kan man jo ikke se ;o) hø hø. Og jeg fik sådan lyst til at bruge anledningen tll, at dele mine 4 yndlingsting fra shoppen med dig. - de ting jeg elsker at bruge til dagligt - Og så give dig nogle crazy tilbud på dem. ;o) - Lyder det ikke godt? 
Jeg bruger denne fætter - eller strigle om du vil 😉 hver dag. Det er ion tørbørste og den er en del af mit faste skønhedsritual på daglig basis.

1.Image

Den er ret effektiv, og er blandt andet:
 • blodrensende
 • immunforsvar styrkende
 • afbalancerende på dit autonome nervesystem,derfor beroliger den og afslapper spændte nerver
 • god for din fordøjelse
 • celleforyngrende
 • god for din generelle sundhed
Men altså resultatet taler for sig selv, når du får fingerene i den og bruger den efter anvisningerne :o)
Sømmåtten her er min ven - I know, så tænker du måske

2.Image

at det er for skørt! Men I kid you not, den er et fantastisk stykke værktøj, når man har smerter i nakke eller ryg, eller når man som yours truly er særlig sensitiv og ofte har brug for at koble fuldstændig fra, fordi hovedet bliver for fyldt. :o) Jeg bruger den også i min undervisning, og jeg oplever altid, at alle synes den er rigtig god. Trykpunkterne trigger nemlig kroppens naturlige endorfiner, der gøre os glade i låget, og som er naturligt smertelindrende - No panodil needed her. 🙂 Brug 3x ugentlig for optimal effekt! Findes i to varianter:
 • Classic, 2 halvdele, er forholdsvis hårde og ikke særligt bøjelige. (Denne model er mørkegrøn)
 • Combi, 2 halvdele, hvor den ene er blød og bøjelig, og en der ikke er særligt bøjelig. Er den mest solgte model. (Denne model er limegrøn)
Bemærk at den må under ingen omstændigheder bruges af nogen der er på blodfortyndende medicin - da huden ikke kan klare trykket under disse omstændigheder.
Benyt sømmåtten til:
 • at lindre smerter i nakke/skuldre
 • at lindre smerter i ryg/lænd
 • at lindre øvrige muskelsmerter
 • at lindre fibromyalgi (diff smerter)
 • at lindre hovedpine
 • smerter ifm piskesmæld
 • kolde og ømme fødder
 • anspændthed
 • stress
Forskning viser, at vi har rigtig meget gavn af at koble fra,
uanset om man kalder det meditation, mindfulness eller afspænding, og man ved at bare 5-10 på daglig basis har en effekt på din mentale sundhedstilstand. Det er da til at overkomme, er det ik? Når jeg slapper af på sømmåtten hører jeg næsten altid denne cd imens.

3.Image

Cd'en bruger jeg også konsekvent i min undervisning, fordi den appellerer til de fleste. Der er 3 guidede afspændinger på - Jeg bruger som regel nr. 2, det er den bedste, og den varer ca. 20 min. Nr 3 bruger jeg som regel når det skal gå lidt hurtigere, da den kun varer 10 min.
Jeg bruger den sorte konjaksvamp hver morgen og hver aften. Den renser mit ansigt helt uden sæbe, kemi og andet unødvendigt crap 🙂

4.Image

Image
Image
Knaldtilbudene her gælder kun til & med på mandag kl. 14.00 - Så du skal skynde dig! De skønneste sen sommerhilsner Diana                                        Følg mig gerne på Instagram / Facebook for at få flere sunde tips, tricks og ideer. PS: Jeg har i den grad forsømt jer kære læsere de sidste par uger. Det er virkelig dårlig stil, men jeg har virkelig knoklet for at få mit opskriftsunivers færdigt. Nu mangler the finishing touch bare og så på tirsdag kl. 14.00 går det løs, og du kan du melde dig ind i klubben, for kun 89,- kr pr måned. Men mere om det imorgen :o)