Slået op d.

En du ikke har set i lang tid, og som du altid kan stole på

I dag har jeg haft besøg af en veninde, jeg ikke har set i et par år. We go way back, helt tilbage til folkeskolen. Og der er så lige gået et par år siden sidst, hun har haft meget om ørerne, og så har hun fået den skønneste krudtugle. Jeg har haft meget ørerne med min lille business, og så er hverdagens trummerum bare gået stille og roligt. Men nu fandt vi endelig begge lige tiden og overskuddet til at se hinanden idag. Det var ligesom det plejer - vi sås sidste gang for 2 år siden - men snakken kørte bare, som vi havde set hinanden for et par dage siden. Instant connection. Det er så fedt. At have en der kender en så godt, og som kender ens historie, alt det man har fået med i rygsækken, the good the bad og alt det ind imellem. Og hvis det virkelig brændte på og jeg havde brug for hjælp, ved jeg også, at jeg kan ringe til hende til enhver tid. - Også selvom at der gået par år siden vi sidst catchede up. Jeg har faktisk en lille stak af sådan nogle veninder, som kan få den label - You know who you are ;o) Og jeg priser mig virkelig heldig, for at have dem - det er bare guld værd. Absolutely amazing - man får sådan en dejlig følelse i maven, når man tænker på det - At man faktisk har sådan et fabulous sikkerhedsnet. Har du mon også en ven eller veninde, eller et særligt slæng, som du kan putte i denne kategori? På mit online forløb er der en chance for, at du connecter med de andre deltagere på forløbet. Det er set før på andre hold jeg underviser. You never know, måske et livsvarigt venskab i tykt og tyndt. 🙂 Der er nu under 40 timer til at billigbilletten ryger af bordet til det forløb. Slå til nu, det varer ikke længe før det er for sent....
Image
HealthyMe in Balance! Et 6 ugers online forløb Vi starter mandag d. 5. sept kl. 12.00 2016 Der er kun 20 pladser ledige! Køber du din plads nu sparer du 30%
HealthyMe in Balance er et onlineforløb, jeg har designet ud fra mine 7 års erfaringer. Det er en samling af af alt det, jeg bruger til dagligt i min klinik, og som jeg ved af erfaring virker for mine klienter. Og nu kan du få glæde af det hjemme i din egen comfortzone, uden at du skal ud af huset. Og have fokus når det passer ind i dit liv og din hverdag. Ikke noget hokus pokus, men info du let kan overføre til praksis, koblet sammen med små lette & nemme opgaver. Så du holder dig til ilden, holder dit fokus på målet, så du ikke mister motivationen og troen på dig selv undervejs. Hvad er det nu lige alt det her HealthyMe in Balnce handler om? - tænker du måske? Du får indsigt i og lærer, hvordan du får eller kan:
 • Mere energi og overskud i den travle hverdag
 • Slutte kampen med din indre sukkertrold - engang for alle
 • En motiverende & empatisk tilgang, der holder dig til ilden
 • En opgradering af dig selv, til den du gerne vil møde i spejlet hver morgen
 • Rebootet din indre ”pc”, så kun de gode vaner ligger på automatpilot
 • Mærke efter - så du ikke spiser med følelserne - Find dine trigger punkter uanset og om det er belønning eller trøst
 • En sundere hverdag med din familie
 • Finde din vej i "sundheds"junglen - vi har alle forskellige behov og bagage med i rygsækken
 • knække din vættabskode
 • Ingen kur - vi ved det ikke virker
 • Gi dig et selvkærligt spark i måsen så du kan slippe kampen med maden - for good
 • Det handler om at ha' det godt (for det er her vi rykker os - når vi har det aller bedst) derfor handler det aldrig kun om sund kost og motion (det er kun en lille af det), det handler mest om at du har det godt inden i.
Dette forløb er starten på en proces for dig, hvor du kan slippe den daglige stress og panik i forhold til den sunde kost eller den sunde livsstil. Det handler om livskvalitet og nydelse. Jeg kan garantere dig, at det bliver ikke en lige vej. Der vil være ups and downs - men det er altså helt naturligt og menneskeligt. Det gode her, at jeg er ved din side hele vejen, så du ikke står alene. Der er alt den hjælp, du har brug for på din vej. Vi starter mandag d. 5. sept. kl. 12.00 & kører 6 uger frem til søndag d. 16. okt.  Bemærk at der kun er plads til 20 deltagere på forløbet, da jeg gerne vil være sikker på at kunne rådgive alle på bedst mulig vis. Hvad får du så på de 6 uger? Der er 6 moduler, hvor der hver uge/mandag frigives et nyt modul med et nyt emne. I form af letoverskuelige opgaver og tips til hele ugen - både lydfiler og skrevne how to guides. Her er et omrids af, hvordan modulerne ser ud: Bemærk at det er med forbehold for ændringer, men konceptet ændrer sig ikke. Ændringer er som regel kun til din fordel, hvor du fx får bonusmateriale eller opsætningen kan anderledes ud end her ;o) Modul 1: Kom godt fra start med mental træning Her får du overblik over det du skal igang med. Hvor er du vej hen? Hvor vil du gerne være? hvor planlægning er nøglen. Og du skal udfylde din sundhedsjournal. Modul 2: Mere energi & overskud Vi ser på, hvad den rigtige mængde søvn kan gøre for kroppen, samt betydningen af afspænding, visualiseringer og meditation. Med udførlige how to guides. Modul 3: All about the food Vi ser blandt andet på mængder, måltidsmønstre og kosttilskud (dog ikke nødvendig for at gennemføre forløbet, men vi ser på hvad de kan gøre for at optimere forløbet endnu mere for for dig). Samt hvad du kan gøre specifikt ift. sukkercravings, vægttab, vægtøgning, træthed mm. Modul 4: Mad & følelser Vi går her i dybden med, hvordan du bruger mad som belønning/trøst mm. Hvordan mad og følelser hænger sammen. Ud fra tesen at alle fysiske symptomer har følelsesmæssig søster. Det er ikke så hippi-agtig som det lyder. Men man ved at følelser og kroppen hænger sammen - man kan jo ikke bare skille krop & psyke ad og behandle dem forskelligt hver for sig ;o) Du får fx how to guides til blandt andet mindfull eating. Modul 5: Motion - På den lette måde Der er ingen grund til at løbe 2 timer dagligt, og svede med noget man ikke kan fordrage. Det kan godt bare tage 10 minutter dagligt. Så Vi ser på træningsplanlægning, og hvor du skal finde det du kan li'. Finde dit indre barn og blive begejstret bår du bruger din krop. Om det så er med hulahop ringe eller rulleskøjter. Find your Motion of choice. Modul 6: Overblik & nye vaner & forvandling Hvordan holder du fokus fremadrettet, hvad skal der til for at du holder dine vaner, og hvordan ser din vej ud nu. Vi ser på hvor langt du er kommet. Alt sammen med daglige motiverende små kærlige puf, så du kan holde motivationen. I de 6 uger får du desuden:
 • Personlig sparring på de problemstillinger og udfordringer du står med.
 • Medlemskab af en lukket facebook gruppe.
- Du får alt den sparring du har behov for enten via mail eller FB-gruppen. Personlig sparring koster normalt kassen, når det er over hele 6 uger. Men du får det mega billigt i det her forløb. Bemærk derfor også, at det stadig er en intropris, og det bliver kun dyrere næste gang, jeg sætter forløbet igang. Praktisk:
 • Alt materialet er samlet et sted, i et online univers, som du har adgang til 24/7. Og det kan sagten downloades, hvis du nu skulle være uden for wifi rækkevide.
 • Du får en mail den dag vi starter (d. 5. sept.) hvor du herefter får adgang til første modul.
 • Sparring foregår enten via mail (hvis du foretrækker at være inkognito) eller via FB.gruppen. Det er helt op til dig. Bemærk at jeg svarer som udgangspunkt 1x gang i døgnet og altid efter først til mølle princip. Jeg sigter efter at der max går 24 timer før du får svar, men skyd mig nu ikke, hvis der går 48 timer. - Jeg har også brug for ro og fritid ;o)
 • Hver uge åbnes der op for et nyt modul/trin med opgaver og tips til hele ugen i form af både lydfiler og skrevne guides.
 • Alt materialet er dit til evigt eje. - Ja du hørte rigtigt. Det er dit for altid, så du kan tage forløbet igen og igen, alt efter hvor du er din proces.
 • Når du har købt forløbet en gang, er det altid muligt at komme på det efterfølgende hold til en meget nedsat pris, hvis du fortsat skulle have behov for sparring.
 • Der er kun plads til 20 deltagere!
 • Spørgsmål eller andet, så smid mig en mail på diana@kostogtrivsel.dk
Så hvad skal du bruge dit efterår til? Msåke skal du prioritere at investere i dig selv med en mental og fysisk opgradering. En form for formatering af dit system, så det hele kører på skinner igen. Vende bøtten så du lærer at mærke efter hvad sundhed er for dig, og sætte fokus på livsnydelse & livskvalitet, så du finder din vej igennem sundhedsjunglen. Også selv når den travle og hektiske hverdag kører på fuld drøn. Giv dig selv denne efterårsgave, og brug 6 uger på at få knækket koden, til at få startet en proces for dig, og komme i dybden med det du har brug for. Så er det nu, du er klar til at droppe undskyldningerne og hoppe ind i kampen? så du kan slippe kampen om maden for good. Og få det aller bedste ud af dit liv uden at gå på kompromis med dig selv?

Prisen for alt dette lige nu: 

Normalpris: 2897,-

Din pris lige nu: 1997,-

Du sparer hele 30%!

Men kun i 40 timer endnu - 

Fredag d. 5. aug. kl. 12.00,

stiger prisen til normalpris!

Yes - Book fluks min plads! Det er lige det, jeg har brug for

  Ha nu en rigtig dejlig aften sødeste dig! Only with love De Kærligste sommerhilsner Diana                   Følg mig gerne på Instagram / Facebook for at få flere sunde tips, tricks og ideer. PS: Du skal være forberedt på, at jeg fra torsdag (imorgen) til fredag har tænkt mig at fylde din indbakke med 7 mail, fordi jeg ved, at der er mange der venter med at købe lige til aller aller sidste øjeblik. Der skal så lidt til at distrahere os - børn, vasketøj, aftensmaden mm. Så det er en service for dig, så du ikke glemmer det, hvis det her forløb er det rette for dig. Det ville jo være træls, hvis du finder ud af, at det er lige dig om en uge eller to, og så skal du 30% mere. Det er jo tosset :o) Og hvis det bliver for meget for dig med alle de mails er du altid velkommen til at afmelde dig, for så tror jeg nemlig heller ikke, vi er et match lige nu :o) PPS: Har du forresten prøvet den lækre Pure te fra Pukka. Det er er en lækker krydret urtete, der smager af lakrids med et hint af kardemomme. Er du hooked på Pukkas verden, så er det nu du skal slå til, den er nemlig sat ned til halv pris, og koster kun 19,- lige nu. Og det er ikke til at vide, hvor længe jeg har tænkt mig at sælge den SÅ billigt ;o)